top of page

Help mee! en doneer ...

 

 

Jaarlijks mag Stichting VentiVenti rekenen op de steun van vaste donateurs en gulle gevers die ons werk mogelijk maken. Uiteraard zijn we zeer blij met alle steun die we mogen ontvangen, dit maakt het voor ons mogelijk om de hulp die we graag willen geven aan de mensen om een klein beetje toekomstperspectief te hebben.

Naast “vaste” donateurs zijn er ook nog stichtingen/organisaties die ons een warm hart toedragen. Zo mochten we in de afgelopen jaren een mooi bedrag ontvangen van de Udense Trap-In, Veghelse Vat-oe-Fiets en Fiets Mee uit Beek en Donk. Ook vanuit Zijtaart wordt regelmatig aan VentiVenti gedacht. We hopen ook in de toekomst te mogen rekenen op uw steun zodat we de kinderen in Congo een toekomst kunnen geven, want ...

Stichting VentiVenti kan alleen doorgaan met het goede werk dankzij uw hulp en donaties.

 

U kunt bijvoorbeeld:

  • Een eenmalige of regelmatige donatie maken op ING bankrekeningnummer: NL62 INGB 0678 2585 03

  • Stichting VentiVenti in uw testament plaatsen.

 

Schenken is fiscaal aantrekkelijk, maar het is wel belangrijk dat u zich goed informeert. Stichting VentiVenti voldoet aan de eisen en wordt erkend als ANBI (www.belastingdienst.nl/giften), zodat schenkingen als aftrekpost zijn op te voeren.

Bent u geïnspireerd door ons werk, heeft u ideeën of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren, stuur dan een bericht via het formulier op de contactpagina.

 

 

Wij danken u hartelijk voor uw steun!

Presentaties VentiVenti

 

Bent u geïnteresseerd in het werk van Stichting VentiVenti en/of wilt u ons steunen, dan zijn wij uiteraard bereid om een presentatie te geven over Congo, Stichting VentiVenti en onze projecten. Ook scholen en verenigingen die begaan zijn met de derde wereld kunnen rekenen op onze enthousiaste medewerking als u kiest voor een van onze projecten. We komen graag praten over de mogelijkheden.

 

Stuur een mail. naar VentiVenti ...

bottom of page